Armonia Stevig Matras Technogel

Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gevoel van stevigheid, aangevuld met de voordelen van Technogel, die zorgt voor een vrij koel bed, samen met de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning.
  • Toplaag met 1 cm gel 

  • Ondersteuning met schuim 

  • Stevig en ontspannend

  • Lengte = 200 cm


Vanaf:

Normale prijs: € 1.499,00

€ 1.399,00

Reset Configuratie

* Verplichte velden

Technogel

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Een comfortabel stevig bed

Een duurzame schuimmatras, verbeterd met een dikke toplaag in gel, die uw lichaam verfrist en omhult en zorgt voor een gelijkmatige drukverdeling, zodat u druk op de gewrichten vermijdt en de pijn in nek, schouders en rug verlicht wordt.

Koel door aard en ontwerp

De natuurlijke hoge thermische geleiding van Technogel zorgt ervoor dat de warmte van uw lichaam de hele nacht lang wordt afgevoerd. Bovendien zorgt een innoverend patroonontwerp voor een betere luchtstroom en een ademend effect, wat de thermische regeling bevordert.

Gepersonaliseerde ondersteuning

Wij noemen het 3D-vervorming. U zult het de beste nachtrust ooit noemen. Past zich aan als water, maar biedt de steun van een vaste stof. Technogel past zich geleidelijk en op een unieke manier aan uw lichaam aan om druk te verlichten zonder bewegingen te beperken.

Dieper slapen begint hier

Uit klinische tests bleek dat Technogel®-matrassen helpen om de tijd van lichte slaap met tot wel 33% te beperken, terwijl de diepe slaap tot 45 procent wordt verlengd. Dat is op zijn minst een verrassend feit!

Gezonde details

Technogel® is de enige polyurethaangel die gemaakt wordt zonder weekmakende oliën - hij is niet giftig, vrijwel geurloos en iwordt niet harder of zachter onder invloed van temperatuur of leeftijd. Het is een biocompatibele en een veerkrachtige, gepatenteerde, zachtvaste gel. Dit betekent dat u gewoon kunt gaan liggen en uw zorgen van u af laten glijden.

Ergonomisch ontwerp

Een laag van 1 cm Technogel over de volledige oppervlakte, in een innoverend torenpatroon, dat zich geleidelijk in alle richtingen aanpast - geen pijn, geen druk, geen zorgen over een slechte houding. Het is de perfecte combinatie van comfort en ergonomische steun.

Gegevens Armonia-matras

Deze matras is uitgevoerd met een volledige laag Technogel® en biedt de ultieme verlichting en steun. Armonia is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gevoel van stevigheid, aangevuld met de voordelen van een koel slaapoppervlak en gelijkmatige drukverdeling die helpt om druk op gewrichten te voorkomen. 

Laag van 1 cm Technogel® met torenpatroon dat uw volledige lichaam omhult. Als u op deze matras in slaap valt, valt u er meteen als een blok voor. 

Maar, voelen is geloven. Zoek een erkende verkoper van Technogel®-matrassen en ga langs bij een winkel in uw buurt om iets te ontdekken dat uitzonderlijker is dan de rest.

  • 22 cm totale dikte
  • laag van 1 cm Technogel®
  • Ergonomisch ontwerp
  • Ontworpen en vervaardigd in Italië
  • Garantie: 10 + 10 jaar indien geregistreerd

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer armonia-stevig-technogel
Lengte 200

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Hoeslaken Jersey Plus 30 cm hoekhoogte

Vanaf:

Normale prijs: € 54,00

€ 39,00

Estasi Zacht Matras Technogel

Vanaf:

Normale prijs: € 1.940,00

€ 1.790,00

Favola Matras Technogel

Vanaf:

Normale prijs: € 1.940,00

€ 1.790,00

Piacere Matras Technogel

Vanaf:

Normale prijs: € 1.590,00

€ 1.440,00

Vive Matras Technogel

Vanaf:

Normale prijs: € 5.590,00

€ 5.440,00