Cloud Deluxe Matras 22 cm Tempur-160-200

Ondersteunend en zacht


 De comfortlaag van de TEMPUR Cloud Deluxe matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld extra soft TEMPUR materiaal voor een optimale ontspanning.

Normale prijs: € 3.098,00

€ 1.549,00

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Ervaar de intense zachtheid van de TEMPUR Cloud Matras! De Cloud Matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.


De juiste keuze 

De TEMPUR Cloud Collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR... met een zachter gevoel. De matrassen de zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt

 

  • Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft TEMPUR materiaal, in zowel de kern als in de hoes, voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen om te luchten, de hoes kan niet gewassen worden

 

  

Reiniging en onderhoud

De TEMPUR Cloud matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.

 

De hoes van de TEMPUR Cloud Deluxe matras mag niet worden gewassen of gestoomd. De hoes kan op dezelfde manier onderhouden worden als de kern van de matras. Alle hoezen hebben een antimijt behandeling ondergaan.

 

Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. TEMPUR Matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.


 

 

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 043-MAT-1258
EAN Nee
Lengte 200