Cloud Matras 19 cm Tempur

Ondersteunend en zacht


De lichtere uitvoering van de Cloud Matras waarvan de comfortlaag is gemaakt van een speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) voor optimale ontspanning.


Niet cumuleerbaar met andere acties.

Vanaf: € 1.099,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Ervaar de intense zachtheid van de TEMPUR Cloud Matras! De Cloud Matraslijn biedt een unieke nieuwe balans tussen intense zachtheid en ondersteuning.

De juiste keuze 

De TEMPUR Cloud Collectie is voor degene die verlangen naar superieure ondersteuning, maar genieten van slapen op een matras met een zachter gevoel. De top comfortlaag van de Cloud matras is gemaakt van speciaal ontwikkeld TEMPUR ES (Extra Soft) materiaal voor een gevoel van volledige ontspanning. Dit werkt in perfecte harmonie met de TEMPUR ondersteuningslaag welke zorgt voor comfort, ondersteuning en de duurzaamheid die u mag verwachten van TEMPUR... met een zachter gevoel. De matrassen de zachtheid neemt toe naarmate de matras hoger wordt

  • Unieke TEMPUR Drukverlagende eigenschappen waarvan nek, rug en gewrichten profiteren dankzij een betere bloedsomloop
  • Ondersteunt het lichaam in zijn natuurlijke positie en vermindert woelen en draaien tijdens de slaap
  • Comfortlaag van extra soft TEMPUR materiaal voor een nog zachter gevoel
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en wasbaar op 60°C

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR Cloud matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen.

De meeste TEMPUR Hoezen kunnen worden verwijderd en gereinigd tot 60°C. Om de hoes te wassen keert u deze binnenstebuiten en ritst u de hoes dicht. Het reinigen moet volgend de wasvoorschriften op het label in de hoes worden uitgevoerd. 

TEMPUR Matrassen moeten altijd op een goed ventilerende bedbodem worden geplaatst bij voorkeur op een TEMPUR schotelbodem om te voorkomen dat vocht zich ophoopt in het matras.

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer cloud-matras-19cm-tempur

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Cloud Breeze Matras 22 cm Tempur

Vanaf: € 1.549,00

Cloud Matras 21 cm Tempur

Vanaf: € 1.299,00

Cloud Matras 25 cm Tempur

Vanaf: € 1.599,00

Tempur Hoeslaken

Vanaf: € 59,00