Tempur

Tempur


Uw beste nachtrust begint hier!


Stelt u zich eens voor dat uw lichaam zo ontspannen zou aanvoelen waardoor het lijkt alsof u zweeft... Tempur matrassen passen zich perfect aan de contouren van uw lichaam aan en ondersteunen u zodanig dat u zich gewichtloos voelt. Het unieke Tempur materiaal is zacht waar u het wenst en stevig waar u het nodig heeft, waardoor u uitgerust aan de dag kunt beginnen.


Geschiedenis


De Tempur geschiedenis begon toen de NASA een drukabsorberend materiaal ontwikkelde om astronauten te beschermen en te ondersteunen tijdens de lancering. Ze zochten een speciale manier om de druk en het gewicht gelijkmatig te verdelen. Dit unieke materiaal ontwikkelde zich later tot Tempur materiaal. Sindsdien hebben wetenschappers en technici deze technologie, door middel van verder onderzoek en ontwikkeling, geperfectioneerd en uitgebreid om een collectie matrassen en kussens samen te stellen die u de beste nachtrust bieden. Tempur is het enige matras- en kussenmerk dat is erkend door de NASA en gecertificeerd door de Space Foundation.

Tegenwoordig kent slechts een handvol topwetenschappers van Tempur de formule voor het maken van Tempur-materiaal. Ze produceren het materiaal uitsluitend in eigen fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten. Tempur investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om te zoeken naar nieuwe innovaties op slaapgebied en ervoor te zorgen dat onze technologie en producten altijd de best mogelijke nachtrust bieden.


Materiaal


Tempur is een visco-elastisch en temperatuurgevoelig materiaal. Dankzij de open celstructuur vormt het materiaal zich naar de contouren van het lichaam. Gewoon schuim heeft een onregelmatige celstructuur dat samengedrukt wordt als er gewicht op komt. Tempur Matrassen bevatten talloze open cellen die ondersteunen waar dat nodig is en zonder tegendruk. Wanneer Tempur niet beslapen wordt, komt het materiaal altijd weer terug in haar originele vorm.

Unieke formule

Het Tempur Materiaal wordt uitsluitend in de fabrieken van Tempur gemaakt en gebruikt in hun producten. De exacte formule is slechts bij een handvol mensen bekend.

Drukverdeling

De Tempur Matrassen vormen zich, onder invloed van lichaamstemperatuur en gewicht, naar de contouren van het lichaam. Het gewicht en de beweging van uw lichaam worden perfect geabsorbeerd en gelijkmatig verdeeld, zodat pijnlijke drukpunten worden gereduceerd. Hierdoor vermindert de neiging om te gaan draaien tijdens de nacht in de zoektocht naar een comfortabele, pijnloze slaaphouding.