Tempur Original

Het Original kussen wordt aanbevolen voor degenen die behoefte hebben aan een meer therapeutische slaaphouding. Bijvoorbeeld om nek- of rugklachten te verminderen. Gevoel: stevig

Vanaf:

Normale prijs: € 99,00

€ 74,25

Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Het voordeel van het Original hoofdkussen

Het ontwerp volgt de natuurlijke curve ter ondersteuning van uw nek en hoofd en helpt deze op één lijn te brengen met uw wervelkolom.

De juiste keuze

Het TEMPUR Original hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt. Naast de hoogte van het hoofdkussen zijn er ook verschillende breedtes mogelijk. De Original Queen hoofdkussens zijn 11 cm breder dan de standaard Original hoofdkussens. Speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar heeft TEMPUR het Original Junior kussen ontworpen. De afmetingen van dit kussen zijn 40 x 26 x 7/4.

Welk type kussen het meest geschikt voor u zou kunnen zijn, is vaak een kwestie van testen en uitproberen. Bij veel van onze dealers is het mogelijk deel te nemen aan het TEMPUR Testkussenprogramma. Hiermee heeft u de mogelijkheid eerst een aantal nachten op een TEMPUR Kussen te slapen alvorens u tot aanschaf overgaat. Ook als het eerste kussen niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u met een ander model verder testen net zo lang tot u het meest geschikte type heeft gevonden.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen. TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV. Dit kan op twee manieren plaatsvinden. De eerste optie is het aanmelden via de website. Door op deze link te klikken komt u direct op de juiste pagina. De tweede optie is door middel van het opsturen van de aankoopnota (kopie) samen met het garantieformulier dat u vindt op de laatste pagina van de gebruiksaanwijzing die bij uw product verpakt is.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer kussen-tempur-original

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Technogel Anatomic kussen

Vanaf:

Normale prijs: € 179,00

€ 159,00

Tempur Millennium Queen

Vanaf:

Normale prijs: € 139,00

€ 104,25

Tempur Classic

Vanaf:

Normale prijs: € 129,00

€ 96,75

Tempur Symphony

Vanaf:

Normale prijs: € 129,00

€ 96,75

Tempur Sonata

Vanaf:

Normale prijs: € 139,00

€ 104,25