Pocketveren

Binnenveringsmatrassen verdelen het gewicht heel goed, zodat je lichaam nergens te veel druk ondervindt.

Hierdoor zorgen ze voor een verkwikkende nachtrust met de nodige ondersteuning.

Als je het makkelijk te warm hebt in bed, zijn binnenveringsmatrassen een prima keuze, aangezien de lucht er goed in circuleert en ze daardoor koeler en droger aanvoelen dan latex of polyether.

Bovendien zijn binnenveringsmatrassen bijzonder slijtvast en bieden ze dus zeker waar voor je geld.

We maken een onderscheid tussen 3 soorten pocketveren:

  • Pocket veren

Een aanéénschakeling van 3 à 4 slags tonvormige veren waarbij elke veer voorzien werd van zijn eigen hoedje. De slaapzones worden bepaald door schouder- en heup comfortzones met een andere draaddikte of veerslag. De klassieke pocketveer bevat in de regel van 200 tot 300 pocketveren/m² om te kunnen zorgen voor de overeenstemmende drukverdeling.

  • Micro veren

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een compactere pocketveer die dankzij een 5 à 6 slags tonvormige opbouw en een individueel hoesje per microveer instaat voor een nog grotere individuele drukverdeling. Deze microveren bevatten in de regel 330 tot 400 microveren/m² om in te staan voor een aangepaste individuele drukverdeling.

  • Micro pocketveren

Het summum onder de pocketveren types. Deze micropocketveren hebben het onderscheidende kenmerk extra drukverdelend, extra sterk en extra stevig te zijn. Door het gebruik van de meest uitgekiemde draaddiktes in combinatie met een kleinere diameter van veer en optimaal geschrankte slaapzones kunnen deze kernen instaan voor een perfecte individuele ondersteuning.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2