Original Breeze Matras 22 cm Tempur

Voor een ondersteunend, steviger gevoel


Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material™, met een 3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes.


Niet cumuleerbaar met andere acties.

Vanaf: € 1.549,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Het TEMPUR® Original matras biedt de kernvoordelen van TEMPUR materiaal; uitmuntend comfort en ondersteuning voor het hele lichaam. De nieuwste Breeze™ technologie van TEMPUR voegt daar bovendien de sensatie van koeler slapen aan toe. Slaap koeler en geniet van onmiddellijke ondersteuning met een steviger gevoel. 

De juiste keuze

Het bijzondere aan de Breeze matrassen is de combinatie van TEMPUR Climate Material™b, met een3D-hoes, die aanzienlijk meer lucht vasthoudt dan een standaardhoes. Eventueel vocht kan gemakkelijk door de 3D-hoes heen afgevoerd worden, weg van het lichaam. Dikkere celwanden zorgen voor een snellere en efficiëntere vochtafvoer en zorgen dat het materiaal goed ademend is, waardoor u koeler en comfortabeler slaapt.

 

  • Alleen het TEMPUR materiaal vormt zich naar uw lichaam, en ondersteunt u in uw meest comfortabele houding waardoor drukpunten, die kunnen leiden tot woelen en draaien, verlicht worden.
  • De hoes is gemakkelijk te verwijderen en kan gewassen worden op 60°C.
  • Bijpassend TEMPUR Traditional Breeze kussen verkrijgbaar. 

Reiniging en onderhoud

De TEMPUR Breeze Sensation matras mag niet worden gewassen of gestoomd. Om TEMPUR Producten te reinigen, kunt u de hoes verwijderen en het TEMPUR Materiaal luchten of voorzichtig met een goed uitgewrongen doek schoonmaken om vlekken en vuil te verwijderen. De hoes kan gewassen worden op 60°C. 

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 15 jaar op alle TEMPUR matrassen. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer Original-Breeze-matras-22-cm-tempur

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Original Matras 25 cm Tempur

Vanaf: € 1.599,00

Original Matras 19 cm Tempur

Vanaf: € 1.099,00

Original Matras 21 cm Tempur

Vanaf: € 1.299,00

Sanamed Superior Visco matras

Vanaf:

Normale prijs: € 1.699,00

€ 999,00

Tempur Hoeslaken

Vanaf: € 59,00