Premium Flex Cloud 3000 bedbodem Tempur

Voor de beste ondersteuning van uw matras en uw lichaam ontwikkelde Tempur speciale Premium Flex bedbodems.


Bijzonderheden:


- De flexibele schotels bewegen met uw lichaam mee, waardoor iedere zone de juiste ondersteuning krijgt
- De flexibele schotels kunnen individueel worden ingesteld op stevigheid, waardoor de ondersteuning naar de behoefte van uw lichaam wordt afgesteld
- De Premium Flex 3000 wordt standaard met een draadloze radiografische afstandsbediening geleverd. De afstandsbediening is bij de prijs inbegrepen
- De Premium Flex 3000 kan worden uitgebreid met een massage-unit


Niet cumuleerbaar met andere acties.

Vanaf:

Normale prijs: € 1.549,00

€ 1.161,75

Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Premium Flex 3000 - tweemotorig

De Premium Flex 3000 bedbodem heeft uiterst stille motoren en is verstelbaar in de rug- en beenzone. De innovatieve aandrijftechniek is bovendien onzichtbaar, want het mechanisme is ingebouwd in de bedbodem. De bodem is standaard uitgerust met een draadloze afstandsbediening. Synchronisatiekabel (voor gelijktijdige tweepersoonsbediening) en massageset inclusief draadloze afstandsbediening zijn optioneel.

Flexibele schotels - Vier zones

Al onze Premium Flex bedbodems zijn voorzien van individueel instelbare schotels, wat zorgt voor een persoonlijke afstemming op uw lichaam. U kunt de schotels eenvoudig draaien om de stevigheid in te stellen naar uw persoonlijke wensen. Bovendien bieden de flexibele schotels comfortabele ondersteuning, doordat ze meebewegen met de vormen van uw lichaam. Dankzij hun honingraatvorm bieden ze extra ventilatie voor elk TEMPUR® matras.

De TEMPUR® Flex Bedbodems zijn verdeeld in vier zones, waarbinnen de flexibele schotels hun verschillende mate van stevigheid hebben.

Hoofdzone: De flexibele schotels zijn steviger en leveren extra ondersteuning. De extra verstevingslatten bij het hoofd- en voeteneind zorgen voor een stevige bedbodem.

Schouderzone: Voor dit gevoelige gebied van het lichaam zijn de flexibele schotels zachter. De oranje schouderzone bevat een extra veerelement wat zorgt voor meer comfort.

Rugzone: Door de individuele instelbaarheid van de flexibele schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een gemiddeld niveau van stevigheid.

Voetzone: Stevige, ondersteunende flexibele schotels worden gebruikt in dit gebied. Door de individuele instelbaarheid van de schotels kunt u de stevigheid naar eigen wens instellen. Voor deze zone adviseren wij een stevige afstelling.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer premium-flex-cloud-3000-elektrisch

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Briljant Elektrisch

Vanaf:

Normale prijs: € 299,00

€ 249,00

Premium Flex 500 bedbodem Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 499,00

€ 374,25

Premium Flex 2000 elektrische bedbodem Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 1.299,00

€ 974,25

Premium Flex 4000 bedbodem Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 2.349,00

€ 1.761,75

Lattenbodem Fashion Elektro Draadloos

Vanaf:

Normale prijs: € 699,00

€ 499,00