Tempur Hybrid Elite Matras 25 cm

Een perfecte combinatie van geavanceerd TEMPUR materiaal en micro pocketveren...


Ervaar nu het revolutionaire gevoel van een matras waarin het unieke TEMPUR materiaal wordt gecombineerd met de perfecte ondersteuning van pocketveren.


Niet cumuleerbaar met andere acties.
Vanaf:

Normale prijs: € 1.599,00

€ 1.199,25

Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

De Hybrid matras is het baanbrekende resultaat van jarenlang onderzoek en is ook de meest innovatieve TEMPUR matras tot nu toe. Naast het drukverlagende TEMPUR materiaal dat zich perfect naar de contouren van uw lichaam vormt, bevat de matras tevens micro pocketveren die optimaal reageren op uw bewegingen.

Voordelen

  • De matras bevat individueel verpakte Micro Pocketveren die gemaakt zijn met de nieuwste technologieën. De pocketveren reageren op uw bewegingen, waardoor u een optimale ondersteuning ervaart.
  • De matras bevat een laag drukverlagend TEMPUR materiaal dat perfect naar de contouren van uw lichaam vormt.
  • De combinatie van de micro pocketveren en het drukverlagende TEMPUR materiaal biedt u een ongekend comfort en ondersteuning
  • De ondersteunende laag van TEMPUR materiaal zorgt ervoor dat u geen last heeft van de bewegingen van uw partner naast u.
  • 10 jaar volledige garantie op de matras
  • De hoes van de matras is eenvoudig te verwijderen en is wasbaar op 60 °C

Het verschil tussen de Hybrid Supreme en Hybrid Elite matras

De Hybrid Supreme matras heeft een 3 cm hoge comfortlaag en een 5 cm hoge High Mobillity ondersteuningslaag die beiden gemaakt zijn van het unieke TEMPUR materiaal. In de Hybrid Elite matras zijn die lagen net wat hoger. De comfortlaag is 4 cm hoog en de ondersteuningslaag is hier 8 cm hoog. Hierdoor ervaart u de drukverlagende eigenschappen van het TEMPUR materiaal in de Elite matras beter.   

Afritsbare hoes

De bovenzijde van de matras bevat een afritsbare hoes die heel eenvoudig te verwijderen is.  Daarna kan deze in zijn geheel in de wasmachine en is wasbaar op 60 °C. Het is nu heel eenvoudig om uw hoes te reinigen.    

90 dagen omruilgarantie

Vindt u het moeilijk om de juiste keuze te maken? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom bieden wij u een 90 dagen omruilgarantie aan. U kunt de matras 90 dagen lang thuis uitproberen. U bent gewend aan uw eigen matras, waardoor u altijd even moet wennen aan een nieuw matras, ook dat begrijpen wij heel goed. Heeft u na een aantal weken toch het gevoel dat uw lichaam behoefte heeft aan een steviger of zachter matras, dan kunt u de matras heel eenvoudig omruilen voor een ander matras uit het TEMPUR assortiment.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Cloud Matras 25 cm Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 1.599,00

€ 1.199,25

Original Matras 25 cm Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 1.599,00

€ 1.199,25

Sensation Matras 25 cm Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 1.599,00

€ 1.199,25

Tempur Hybrid Supreme Matras 21 cm

Vanaf:

Normale prijs: € 1.399,00

€ 1.049,25

Sanagel Perfection 6 matras

Vanaf:

Normale prijs: € 1.499,00

€ 899,00