Tempur Millennium Medium

Dit kussen kenmerkt zich door een gebogen rand welke zorgt voor de juiste steun en houding van de nek, of u nu op uw rug of op uw zij slaapt.
€ 129,00
Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Beschikbare maten en prijzen
 • M - 54 x 32 x 11/6  
  Queen M - 64 x 32 x 11/6  
  Queen L - 64 x 32 x 12,5/7  
Materiaal hoes
 • 75% katoen, 25% polyester
Kernpunten
  • Therapeutische ondersteuning voor rug- en zijslapers
  • Ondersteunt de spieren in nek
Te verwijderen of te wassen
 • Ja
   

Het voordeel van het Millennium hoofdkussen

Dit kussen kenmerkt zich door een naar voren hellende rand welke de nek opvangt. Het kussen zorgt vor ondersteuning van de nek en uitstekend comfort als u op uw rug slaapt. 

De juiste keuze

Het TEMPUR Millennium hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Naast de hoogte van het hoofdkussen zijn er ook verschillende breedtes mogelijk. De Millennium Queen hoofdkussens zijn 10 cm breder dan de standaard Millennium hoofdkussens.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het  kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen.

TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

 

 

 

 

 

 

Extra informatie

Extra informatie

EAN 5705940618159

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Tempur Millennium Queen

Vanaf: € 139,00

Tempur Classic

Vanaf: € 129,00

Tempur Symphony

Vanaf: € 129,00

Tempur Sonata

Vanaf: € 139,00

Fietszadeldekje

Vanaf:

Normale prijs: € 55,00

€ 44,00