Tempur Symphony

TEMPUR materiaal met een zachtere formule harmoniseert perfect met het unieke tweezijdige ontwerp van het Symphony kussen.


Gevoel: medium - stevig

Vanaf: € 129,00
Reset Configuratie

* Verplichte velden

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

Beschikbare maten en prijzen
S - 63 x 43 x 11  
M - 63 x 43 x 12,5  
L - 63 x 43 x 14  
Materiaal hoes
  • 78% katoen, 19% polyester, 3% elastaan
Kernpunten
  • Uniek design met twee verschillende zijdes
  • Zachter TEMPUR materiaal voor meer comfort
Te verwijderen of te wassen
  • Ja

Het voordeel van het Symphony hoofdkussen

Dit ontwerp biedt twee kussens ineen. De ene zijde maakt het mogelijk uw schouder tegen het kussen te zetten, waardoor slapen op de zij comfortabel is. De andere zijde heeft licht gebogen zijkanten, wat zorgt voor ondersteuning van uw hoofd en nek wanneer u op uw rug slaapt. 

De juiste keuze

Het TEMPUR Symphony hoofdkussen biedt ergonomische ondersteuning voor uw hoofd, nek en schouders. Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het  kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen.

TEMPUR wordt met behulp van milieuvriendelijke en bacterie verminderend bestanddeel geproduceerd. Hierdoor wordt de groei van bacteriën en schimmels verminderd. Er dient wel regelmatig te worden geventileerd om vochtvorming te voorkomen. 

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer tempur-symphony

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Tempur Original

Vanaf: € 99,00

Tempur Original Queen

Vanaf: € 129,00

Tempur Millennium Queen

Vanaf: € 139,00

Tempur Classic

Vanaf: € 129,00

Tempur Sonata

Vanaf: € 139,00