Tempur Traditional Breeze

Klassiek Comfort


Dit klassiek gevormde kussen voelt knuffelbaar aan en kan makkelijk gevormd worden voor comfortabele ondersteuning. Doordat dit kussen verkrijgbaar is in zacht, medium en stevig, biedt het klassiek comfort voor iedereen.

Normale prijs: € 149,00

€ 111,75

Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

50 x 60 cm

Het voordeel van het Traditional Breeze hoofdkussen

Het Breeze kussen is gemaakt van Tempur Climate Material™ met een 3D-hoes met een open structuur en ventilatiegaten in de zijkant. Dit helpt het microklimaat rond uw hoofd en nek te beheren, waardoor vocht wordt afgevoerd en u de sensatie heeft van koeler slapen.

  • Gemaakt van TEMPUR® Climate Material voor een koeler gevoel bij het slapen.
  • De hoes is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine op 60°C.

De juiste keuze

Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Reiniging en onderhoud

Het TEMPUR materiaal, de kern van het hoofdkussen, mag niet worden gewassen of gestoomd. Om het  kussen te reinigen, kan de hoes verwijderd worden en kan het materiaal gelucht worden. Ook kan het materiaal voorzichtig, met een goed uitgewrongen doek, schoongemaakt worden om vlekken en vuil te verwijderen.

De hoes van een TEMPUR hoofdkussen mag gewassen worden tot 60°C (met uitzondering van de hoes van het Cloud Hoofdkussen, deze kan tot 40°C gewassen worden).

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Extra informatie

EAN Nee

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

SwissSleep Classique 60 x 60

Normale prijs: € 134,00

€ 89,00

Technogel Contour kussen

Vanaf:

Normale prijs: € 179,00

€ 159,00

Tempur Comfort Original

Normale prijs: € 169,00

€ 126,75

Tempur Comfort Cloud

Normale prijs: € 169,00

€ 126,75

Kussensloop Tempur

Vanaf:

Normale prijs: € 19,00

€ 14,25