Tempur Traditional EasyClean

Klassiek Comfort


De EasyClean is de nieuwste innovatie van Tempur. Het gehele kussen kan in de wasmachine en -droger, voor de hoogste standaard op het gebied van hygiëne.

€ 149,00
Tempur

Altijd GRATIS levering!

We nemen ook uw oude matrassen en bodems gratis terug mee


altijd gratis levering

Aanvullende Informatie

Details

50 x 60 cm

Het voordeel van het Traditional EasyClean hoofdkussen

Dit klassiek gevormde kussen voelt knuffelbaar aan en kan makkelijk gevormd worden voor comfortabele ondersteuning. Absoluut uniek aan dit kussen is dat het in zijn geheel in de wasmachine en droger kan. Doordat dit kussen verkrijgbaar is in zacht, medium en stevig, biedt het klassiek comfort voor iedereen.

  • De hoes is gemaakt van 100% katoen.
  • Het gehele kussen kan iedere twee tot drie maanden in de wasmachine gewassen worden op 60°C. Daarna kan het kussen in de wasdroger.

De juiste keuze

Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen (en de juiste hoogte) rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u een hoger kussen. Ook is het belangrijk rekening te houden met de stevigheid van de matras. U kiest bijvoorbeeld een lager kussen indien u op een zacht matras slaapt.

Reiniging en onderhoud

Het gehele kussen kan iedere twee tot drie maanden in de wasmachine gewassen worden op 60°C. Daarna kan het kussen in de wasdroger.

Garantie

Er bestaat een garantietermijn van 3 jaar op alle TEMPUR hoofdkussens. U dient hiervoor wel de garantie te hebben geregistreerd bij TEMPUR Benelux BV.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 043-KUS-1060
EAN 5705940549569

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten

Tempur Original

Vanaf: € 99,00

Tempur Millennium Queen

Vanaf: € 139,00

Tempur Classic

Vanaf: € 129,00

Tempur Symphony

Vanaf: € 129,00

Tempur Sonata

Vanaf: € 139,00